Propunere interesantă din partea DDB Italia


DDB, facțiunea de suporteri ai lui Dinamo care deține și o parte dintre acțiunile clubului, a lansat o propunere către CS Dinamo, entitatea care va administra noul stadion din Ștefan cel Mare, urmat a fi ridicat în următorii 2-3 ani.

Joi, Guvernul României a aprobat, în cadrul ședinței de Guvern, indicatorii tehnico-economici pentru construirea noului stadion Dinamo.

Noua arenă ar urma să aibă o capacitate de 25.059 locuri și să coste în jur de 170 de milioane de euro, lucrările preconizându-se a dura 25 de luni.

Anunțul i-a entuziasmat pe suporterii lui FC Dinamo, echipa din prima ligă. Gruparea DDB Italia, o filială a programului „Doar Dinamo București”, a făcut o solicitare cu privire la ridicarea noului stadion.

„SĂ VINĂ DEMOLLARI,
SĂ-NCEAPĂ DEMOLAREA!
După ce în urmă cu o săptămână Clubul Sportiv Dinamo a obținut toate semntăruile pentru Hotărârea de Guvern în vederea construirii noului stadion din ”Ștefan cel Mare”, astăzi a fost îndeplinit și ultimul pas.

Horărârea de Guvern a fost adoptată, astfel că acum nu ar mai exista niciun impediment pentru construirea noului stadion al lui Dinamo.
Vom avea cea mai modernă arenă din România, la două stații de Piața Română și de Piața Victoriei.

Un stadion de 25.000 de locuri, unde va trebui să facem sold out la fiecare meci de acasă.

Lansăm către CS Dinamo și dorința suporterilor care vor umple stadionul, ca Tribuna a 2-a să fie realizată astfel încât, din îmbinarea culorilor scaunelor să rezulte mozaicul DOAR DINAMO BUCUREȘTI, în amintirea proiectului care a ținut clubul de fotbal în viață.

Ne vom ocupa ca acele locuri să fie primele sold out din abonamente. Îi vom ruga pe acei suporteri să vină la meciuri îmbrăcați în culoarea specifică locului de pe abonament, astfel încât prin simpla prezență pe stadion, să fim „parte integrantă din coregrafia” care continuă să facă înconjurul lumii.”

Citește și:

Gigi Becali s-a retras la mănăstire în postul Paștelui, pentru a scăpa de păcate!

Previous Capitolul la care Dinamo e lider și FCSB ultima
Next Ce a declarat Borcea după marea veste

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *