Propunere de TITLU. Lovitura pe care Mircea Rednic poate să o dea la Dinamo


Dinamo are probleme în acest moment pe postul de portar. Ambii goalkeeperi din lotul lui Dinamo nu au experiență în Liga 1 și Rednic este obligat să aducă un om care să poată să-l înlocuiască pe Penedo. Și deja vine prima propunere interesantă pentru acest post.

Mario Felgueiras tocmai şi-a încheiat conturile cu Anorthosis Famagusta şi poate semna cu orice echipă. Un impresar cipriot l-a propus pe goalkeeper în Ştefan cel Mare. Mario Felgueiras ar putea fi o variantă pentru Mircea Rednic în condiţiile în care portarul portughez este acum liber de contract. Anunţul a fost făcut chiar de fotbalistul de 32 de ai pe o reţea de socializare.

Mario Felgueiras a apărat poarta CFR-ului între 2012 şi 2015, unde a şi lucrat cu Mircea Rednic pentru o scurtă perioadă de timp. În perioada petrecută la Cluj, Felgueiras a fost titular incontestabil, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Gruia. La CFR, Felgueiras a prins cea mai bună perioadă a carierei, iar cota sa de piaţă ajunsese la un moment dat la 4,5 milioane de euro.

Citește și:

Cine a fost căpitanul lui Dinamo astăzi: ”E o mare onoare pentru mine”

-->
Previous LIVEVIDEO Aici puteți urmări amicalul cu Hajduk Split
Next Ce a făcut Dinamo în primul amical din această iarnă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *