Propunere de propunere. Un portar acuzat de furt, dar care și-a susținut nevinovăția


Dinamo nu duce lipsă de oferte, în jurul clubului și al antrenorului Rednic fiind mai mulți impresari care propun fel de fel de jucători, care mai de care.

După ce „câinii” l-au concediat pe Penedo, Rednic a primit și-o ofertă pentru postul de portar. Un tânăr de doar 18 ani, care a fost implicat într-un scandal imens în septembrie. În timp ce se afla la o acţiune a naţionalei U19 a României, Ştefan Târnăvonu ar fi fotografiat cardul de credit al lui Andrei Cristea, portarul de la Gaz Metan Mediaş, şi ar fi făcut mai multe cumpărături online cu el! Familia fotbalistului ar fi fost alertată de bancă, iar tânărul fotbalist a verificat cele relatate.

După mai multe investigaţii a fost găsit vinovatul: Ştefan Târnovanu a fost exclus imediat din lot. „Ştefan Târnovanu de la Iaşi, jucător născut în anul 2000, jucător al naţionalei. Cred că ar putea fi următorul portar al naţionalei. Are fizic, e matur. Dinamo s-a interesat de el, l-a văzut înainte să debuteze la Iaşi, dar fiind sub contract cu Iaşul, nu e suficient doar să-l vezi. Oamenii de la Iaşi nu-l lasă liber”, a spus impresarul Bogdan Apostu la ProSport Live.

Ştefan Târnovanu a avut o altă versiune. Le-a transmis oficialilor clubului ieşean că l-a rugat pe colegul său Cristea să-i împrumute cardul, pentru a-şi cumpăra online o pereche de ghete. După ce şi-a achiziţionat ghetele pe numele lui, Târnovanu le-a trimis la adresa sa, moment în care mama lui Cristea a aflat de tranzacţie printr-un mesaj primit pe telefon. Întrebat de părintele său despre banii cheltuiţi, Andrei Cristea nu a mai recunoscut că i-ar fi împrumutat cardul colegului de cameră, astfel că Târnovanu a fost acuzat de furt.

Citește și:

Decizii ce-i vor afecta și pe dinamoviști. Schimbări uriașe

Previous Un dinamovist îl trădează pe Rednic: "Toți suntem judecați după rezultate"
Next Decizii ce-i vor afecta și pe dinamoviști. Schimbări uriașe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *