Propunere de înlocuire a lui Rednic


Florin Prunea a vorbit despre situația de la Dinamo și spune că Dusan Uhrin ar fi fost o variantă mai bună pentru acest sezon și consideră că cei care conduc Dinamo ar trebui să ia măsuri dacă echipa nu reușește să câștige nici cu Voluntari.

”Dinamo nu se bate cu CFR-ul anul acesta, deranjează scorul. Repriza a doua a fost mai bună pentru Dinamo. Pe mine ceea ce mă îngrijorează este calitatea jucătorilor aduși. Espinosa, e la al treilea meci săracul, nu se compară cu Răuță. Pe mine asta mă pune pe gânduri. Sau grecul din față, nici nu a atins mingea.

Nici după întreruperea asta nu cred că lucrurile se vor schimba. Nu cred că jucătorii de la Dinamo nu vor, nu pot! Unii din lipsă de valoare, alții cu lipsă de pregătire. Sorescu nu avea ce să caute în teren, îl dai afară, după aia vine la intervenția altcuiva și îl bagi pe teren. Total nepregătit, nu-i era mintea la meci.

Eu am spus că s-a greșit de la început. Jucătorii simt, l-au înrăit, viață nu mai poate să mai fie între ei doi. În momentul ăsta nu cred că mai poate încasa Dinamo ce putea la începutul campionatului.

La Dinamo nu e simplu, mă bucur că au zis conducătorii că nu mai vin jucători. La Dinamo sunt cu salariile la zi. Problema la Dinamo este pur sportivă. Diferența de primul punct de baraj e deja una mare, dacă mai pierzi și cu Voluntariul. Dinamo trebuie să facă puncte.

Eu am spus de la început, sunt cel care l-am adus pe Dusan și am insistat foarte mult la vremea respectivă. Dusan Uhrin era mai nimerit și ca relația cu jucătorii și ca atmosferă. Dinamo dacă pierde cu Voluntari trebuie să-și caute antrenori. Poate să-i dea o scânteie și să vină Dusan Uhrin. Are o relație bună cu suporterii, este un om serios care unește vestiarul”, a declarat Florin Prunea la Prosport Live.

Citește și:

Rupe tăcerea după ce a plecat: ”M-am săturat de atâta imbecilitate”

-->
Previous Abia acum s-a aflat. Motivul pentru care Sorescu e nemulțumit
Next Dinamo este tot mai aproape de a fi preluată de un fond de investiții

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *