Promisiunea noului administrator special


Veste excelentă pentru dinamoviști. Noul administrator special, Vlad Iacob, a anunțat că sunt șanse mari ca echipa lui Ovidiu Burcă să joace pe „Arcul de Triumf” încă din prima etapă din Liga 2.

Până în prezent, pe arena construită cu ocazia Campionatului European din 2020 s-au jucat doar meciuri de rugby și de fotbal feminin. Totuși, Vlad Iacob, noul administrator special al „câinilor”, a dezvăluit că are o promisiune din partea lui Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului.

„Am o promisiune informală de la cabinetul domnului ministru al Sportului că vom evolua pe Arcul de Triumf. Sper să reușim să formalizăm asta cât mai repede și să jucăm acolo primul meci acasă din noul sezon. Are o capacitate în jur de 8.500 de locuri, un stadion OK pentru Liga 2.

Experiența la meci pe Arcul de Triumf este fantastică. Am participat la meciul de rugby de pregătire dintre România și Italia și pot spune că stadionul este absolut superb, chiar dacă nu este foarte mare.

Atmosfera va fi fantastică, tribunele sunt extrem de aproape de teren, iar experiența de vizionare a meciului va fi foarte, foarte bună. Spun că media de spectatori va crește semnificativ. Există foarte mulți dinamoviști, am putut vedea asta la meciul de baraj cu U Cluj”, a declarat Vlad Iacob, conform gsp.ro.

Noul administrator special al „câinilor” a transmis și că își dorește ca derby-ul din etapa a 6-a, cu CSA Steaua, să aibă loc pe Național Arena: „La meciul cu CSA vom încerca să închiriem Arena Națională, mă aștept să fie un interes foarte mare pentru acea partidă”, a declarat Iacob pentru GSP.

Citește și:

Virgil Musta: ”Un număr foarte mare de cazuri”. Ce spune despre vaccinare

Previous Ce sumă trebuie să primească Bonetti
Next Iacob: „Undeva între 5 și 6 milioane de euro”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *