Promisiunea lui Vela: ”Se va face!” Detalii despre noua arenă


Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost astăzi la stadionul Dinamo și a dat detalii despre noua arenă care va fi construită în scurt timp în Ștefan cel Mare.

”Am găsit o soluția care să împace toate părțile și vom putea construi un stadion pentru Dinamo. După realizarea în aproximativ 6 luni a noului proiect și a licitației organizată cu riscul contestațiilor de rigoare – așa cum știți că e în legislația românească, multe hățișuri administrative și se poate prelungi o investiție din cauza acestor probleme – în 2021 sper să înceapă construcția acestui stadion.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care sunt în vecinătatea stadionului, cărora le dau dreptate, dacă s-au construi un stadion paralel cu strada de acces, într-adevăr nu ar fi corect. La ultima vizită, care a avut loc aici, la Dinamo, am decis că stadionul nu va fi amplasat paralel cu strada de acces. Va fi oblic și în trepte, astfel încât spre strada de acces și pe fațadele caselor din vecinătatea caselor Dinamo să aibă cea mai mică înălțime.

Va fi în forma unei picături de apă. Peluza Nord a suporterilor va avea cea mai mare capacitate comparativ, simetric și proporțional cu toate stadioanele din țară.

Dacă aș spune că există o garanție, ar spune lumea că sunt modest. Vă spun că se va face! Dumneavoastră veți fi martorii acestui moment”, a declarat Marcel Vela.

Previous 18 jucători cu COVID-19. Pe cine se poate baza Mulțescu
Next Probleme și pentru Ionuț Negoiță. Angajații DSP sunt acum la Rin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *