--> -->

Promisiunea lui Uhrin: ”Pentru ei n-am niciun sentiment”


-->

Dinamo a pierdut în această seară, 0-1, cu UTA Arad, pe teren propriu și situația devine tot mai complicată pentru echipa din Ștefan cel Mare, care are deplasare la Mediaș pentru meciul cu Gaz Metan, vineri, de la ora 20:30.

”E rău pentru noi că am pierdut, nu am avut noroc că nu am reușit să înscriem, am făcut maxim ca efort, sper să fim mai buni, să înscriem goluri, fără asta nu putem câștiga, trebuie să vorbesc cu jucătorii pentru că jucăm peste trei zile. Cred că trebuie să mergem mai departe, am vrut să ajut Dinamo. N-am niciun sentiment pentru Gaz Metan, eu simt doar pentru echipa mea. Eșanu nu știu când va fi disponibil”, a declarat Dusan Uhrin.

Alte declarații după meci:

”Multe dintre salariile mari s-au renegociat. Așa se întâmplă când joci sub presiune, la un club ca Dinamo, încrederea în forțele proprii a dispărut la jucători. Echipa nu a jucat rău, momentul psihologic a fost la acest penalty ratat al lui Deian. Astăzi față de alte partide, Nemec mi s-a părut obosit și neinspirat în multe momente. Așa mi s-a părut mie din fața televizorului.

Dinamo le-a asigurat o continuitate sportivă, da, s-au reglat lucrurile din punct de vedere financiar. În acest moment cheia se găsește doar la jucători, eu rămân la părerea mea că acest lot nu este unul de Liga a II-a. Echipa mi-a demonstrat în câteva frânturi de partide că nu are lot de Liga a 2-a. UTA e UTA, Dinamo e Dinamo. Tu nu ai să înțelegi niciodată, Radu, ce înseamnă Dinamo. Presiunea e uriașă, echipa se găsește la retrogradare. E complicat”, a declarat Ionel Dănciulescu.

”Portarul ne dă siguranță, nu știu dacă a fost greșeala lui la gol. Normal că-mi dă speranțe, UTA a avut jumătate de ocazie și a dat un gol. Nu știu ce se întâmplă de nu reușim să băgăm mingea în poartă. Nu știu dacă acesta este locul nostru, trec etapele, noi nu luăm puncte, situația devine groaznică”, a declarat Alexandru Răuță.

”Sunt foarte supărat și dezamăgit de mine, erau convinși colegii că pot marca astăzi și . vreau să-mi cer scuze. Da, nu pot să zic că am un colț anume, a fost previzibil, a fost greșeala mea și îmi asum la penalty. E grea situația, dar noi trebuie să o scoatem. Avem puterea și cu siguranță vom reuși, mai sunt 7 meciuri. Există și un plus, am avut mai multe ocazii, atitudine, dar asta e fotbalul și mergem înainte. Cel mai greu pentru noi e să adunăm puncte și să salvăm echipa. Din zi în zi apar mai multe probleme și pe noi pică totul”, a declarat Deian Sorescu la finalul întâlnirii.

Citește și:

Blestemați? Ghinion pentru Dinamo la meciul cu UTA

-->
Previous Gigi Mulțescu îl avertizează pe Dusan Uhrin: ”E clar”
Next Florin Prunea atrage atenția: ”Fără vor avea probleme” Mărginean ar fi o variantă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.