Promisiunea lui Puljic înainte de derby: ”Vă vom face fericiți”


Ante Puljic are experiență în derby-urile cu FCSB. A mai marcat contra lor pe 20 aprilie 2016 și speră să o facă din nou.

”Oamenii vin la casele de bilete, vorbesc despre acest meci, un derby e un derby, sper să vină mulți suporteri să ne susțină și eu le promit că vom da totul ca să-i facem fericiți?

De ce nu înscriu din nou? Dar e mai important să luăm cele trei puncte. Normal că-mi amintesc senzația pe care am avut-o când am înscris contra celor de la FCSB, astea sunt meciurile pe care noi jucătorii le savurăm cel mai bine, e un derby important în România, normal că este ceva deosebit în cariera unui jucător să înscrie într-un astfel de meci. Dar acum cea mai importantă e victoria, nu contează cine marchează.

Nu pot să le promit suporterilor decât că vom lupta și vom da ce e mai bun pe teren ca să-i facem pe suporteri fericiți. Credeți-mă, vom da totul pentru asta! Și este important și pentru noi ca jucători, pentru club.

Nu cred că va fi cel mai important meci, mai sunt multe de jucat, dar este unul important pentru că vom trece peste ei și vom fi pe locurile de play-off.

Uite, noi vrem să câștigăm. Dar nici un egal nu ar fi un rezultat prost. Vom vedea.

Îl cunosc pe Gnohere, doar am jucat cu el. Cu ceilalți jucători nu am nicio relație, dar i-am văzut, îi cunosc. Și am un mesaj pentru el: Sper să nu joci, Harlem!”, a declarat Ante Puljic.

Citește și:

Dusan Uhrin a făcut tactica pentru derby și anunță pricipalele pericole de la FCSB. Mesaj pentru fani

Previous Dusan Uhrin a făcut tactica pentru derby și anunță pricipalele pericole de la FCSB. Mesaj pentru fani
Next INTERVIU Nistor încinge derby-ul: ”Niciodată! Duckadam are dreptate”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *