Promisiunea lui Bratu pentru sezonul viitor. Detalii despre transferuri


Florin Bratu nu e un antrenor care să stea de dimineață până seara la club. Stă șase ore pe zi, dar e concentrat 100% pe ceea ce are de făcut și a format o echipă competitivă pentru sezonul următor. Iar astăzi într-o conferință de presă a dat detalii despre strategia sa pentru a reuși să surprindă pe toată lumea în campionatul 2018-2019.

”În mare mi-am făcut strategia pentru sezonul viitor, vor fi și jucători tineri, veți vedea și transferuri, dar și jucători pe care m-am bazat de când am venit, eu zic că o să facem o echipă competitivă, o echipă cu foame de rezultate, o echipă harnică, asta îmi doresc. Trebuie să ne luptăm, nu avem încotro, o să facem tot posibilul ca să facem lucruri foarte interesante și să surprindem sezonul viitor.

Nu m-am bazat doar pe tineri. Am făcut un mixt între jucătorii cu experiență și cei tineri, care a ieșit. De ce? Pentru că eu am avut foarte mare încredere și în jucătorii tineri, au fost campioni naționali cu mine la Under19 în sezonul trecut, le știu capacitatea, potențialul, și nu am ezitat nicio clipă să-i arunc în luptă. Au calitate fotbalistică, au trăit și au crescut într-un spirit dinamovist aici în curte și aveau toate premisele ca ei să poată profita de șansa pe care au avut-o”, a declarat Florin Bratu astăzi într-o conferință de presă.

 

-->
Previous Finanțatorul din acte al FCSB visa să joace la Dinamo. Mărturii incredibile
Next Ce spune Florin Bratu despre proiectul DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *