Promisiunea lui Adrian Mutu: ”Vom face ceva frumos pentru România”


Directorul general al roș-albilor, Adrian Mutu, a vorbit despre partida cu Athletic Bilbao dar și despre când vor fi pregătiți să intre pe teren toți jucătorii. Așa cum am anunțat de săptămâna trecută lui Juan Albin îi mai trebuie cel puțin o săptămâna pentru a putea fi în formă.

”Katsikas va fi disponibil pentru meciul următor. Atât el, cât și Anton. La Albin mai durează”, a spus Mutu la Sport.ro.

”Cosmin Contra va pleca să vadă un meci amical cu Brugges. Avem șansa a doua dar asta nu înseamnă că ne dăm bătuți. O să încercăm să profităm la maximum de șansa pe care o avem. Avem un adversar foarte bun, va fi o onoare pentru noi, o oportunitate pentru jucători să-și arate valoarea.

Ce vom face? Vom alerga așa cum facem la fiecare meci de când a venit Cosmin. Promitem că Bilbao va trebui să alerge și să muncească pentru a ne elimina. Vom avea 30.000, 40.000 de oameni la stadion, va fi o atmosferă extraordinară. Ajutați de fani, cred că vom face ceva frumos pentru România”, a încheiat ”Briliantul”.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV De aici s-au luat scaunele pentru Peluza Cătălin Hîldan

-->
Previous Mutu îi răspunde lui MM: ”El are cel mai mare F din campionat”
Next Handbaliştii de la Dinamo au început pregătirea. Cum arată lotul ”dulăilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *