Promisiunea făcută de șefi după meci


Dinamo are acum șanse concrete să ajungă în Liga 1 după ce s-a calificat în play-off. Șefii au promis că vor fi rezolvate și problemele financiare și nu vor avea nicio problemă să ia licența.

”Totul e bine când se termină cu bine! Le datorăm suporterilor această calificare. Trebuie să felicităm jucătorii, staff-ul tehnic și pe toată lumea. Ne-au favorizat și rezultatele, chiar dacă nu am câștigat azi.

Pe tot parcursul sezonului, în ciuda unui start foarte slab, jucătorii au dat dovadă de spirit de0
luptă, de determinare și de ambiție. Toate astea au fost răsplătite. Acum urmează încă 10 meciuri de foc. Urmează play-off-ul și avem toată încrederea că vom ajunge acolo unde acest club merită.

În play-off, dacă vom avea stadionul, așa cum a fost azi, dacă fanii vor fi lângă noi, nimic nu ne va opri din a ne califica înapoi în Liga 1! Trebuie să luptăm în fiecare meci și să dăm dovadă de curaj și responsabilitate. Sunt convins că dacă vom face asta vom promova ”, a spus Vlad Iacob în emisiunea „Liga DigiSport”.

Întrebat despre obținerea licenței, Vlad Iacob a răspuns categoric: „Cu siguranță vom obține licența! Nu se pune problema! Nu sunt emoții”.

Citește și:

5 motive pentru a vizita Egiptul

Previous Andrei Nicolescu despre primă: ”Asta le-am dus”
Next Debut cu Buzăul în play-off. Programul complet

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *