Proiectul fanilor a fost PREZENTAT. Ce spune Cristi Hîldan


Proiectul Peluzei Cătălin Hîldan, numit Doar Dinamo București, a fost astăzi prezentat prin vocile lui Mihai Dedu, realizator TV, Claudiu Vaișcovici, dar și a președintelui acestui proiect, Cristi Hîldan, fratele Unicului Căpitan.

„Vrem să ajutăm Dinamo. Vrem să ne implicăm concret. Dinamo are nevoie de ajutorul suporterilor. Lucrăm de doi ani la acest proiect. Este un proiect pilot în România și sperăm să aibă succes. Ne propunem construirea stadionului. Trebuie un stadion nou. Vrem să facem o celulă de criză și vom bate la ușa celor care iau decizii până ne dau afară probabil. Asta ne e menirea. Vom fi insistenți.

Vrem să mișcăm lucrurile. Ne voi ține de capul celor care decid asta. Vrem să dezvoltăm comunitatea suporterilor dinamoviști. Cel mai important este aducerea fanilor la meci.

Îmi doresc implicarea suporterilor în stabilirea strategiei clubului. Eu voi face legătura între suporteri și conducere, prin locul în Consiliul de Administrație. Va fi un proiect transparent. Decât să stăm pe margine, mai bine ajutăm din interior.

Nu am vorbit cu Cornel Dinu. El înseamnă foarte mult pentru Dinamo, oricând este așteptat să vină lângă noi. Avem cu toții de învățat de la el. Când va fi gata stadionul, va purta numele lui Cornel Dinu. Asta ne dorim. Nu am avut niciun contact cu Ionuț Negoiță. Sunt convins că se poate discuta cu el. Noi intrăm în Consiliul de Administrație, dar acum nu suntem majoritari. Dar cu timpul vrem să luăm mai multe acțiuni și vom avea un cuvânt mai greu de spus”, a declarat Cristi Hîldan la conferința de presă.

Mihai Dedu a anunțat și el când va fi lansare oficială a proiectului. Mai exact pe 29 mai, la Opera Națională București.

-->
Previous E CLAR Continuă cu Dinamo. Cum l-a convins Florin Bratu
Next Mutu, declaraţie RĂZBOINICĂ înaintea meciului cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *