Proiect de succes la Dinamo


Săptămânile trecute vă anunțam de un proiect inedit, destinat copiilor: „Vacanță la Dinamo„. Acesta tocmai ce s-a încheiat, iar clubul sportiv a informat iubitorii clubului despre cele întâmplate.

”VACANȚĂ LA DINAMO”, un proiect de succes!

În perioada 18 – 29 aprilie, pe durata vacanței de Paști, peste 100 de copii au participat la “Vacanță la Dinamo”, un proiect adresat copiilor intre 4-10 ani. Aceștia au participat la diverse activități, într-un program de 8 ore zilnic, cu inițiere și pregătire în diferite secții ale Clubului Sportiv Dinamo: gimnastică, lupte, judo, înot, dans sportiv, fotbal și tenis.
Alături de o echipă dedicata de instructori sportivi, micuții s-au bucurat de activități sub îndrumarea antrenorilor și sportivilor de marcă din cadrul clubului.

Ne-am bucurat și noi la rândul nostru de plăcerea cu care au îmbrățișat diferitele activități și sperăm ca pe viitor să continue practicarea sportului în cadrul academiilor noastre (Academia de Dans sportiv – 0724.626.314, Academia de Fotbal – 0737.245.970, Academia de Handbal – 0728.616.763, Academia de Polo pe apă – 0722.269.283 si Academia de Tenis – 0766.521.510).

Proiectul va continua și pe viitor, rămâneți aproape de pagina noastră de facebook pentru detalii.

#Dinamo #VacantaLaDinamo #newgeneration” – se arată în comunicatul clubului.

Video AICI.

Citește și:

Florin Cîțu critică alianța de acum: ”Să credem că nu vor fi la fel?!”

-->
Previous Nu s-a mai întâmplat de 9 ani la Dinamo
Next Sorescu îi aduce din nou bani lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.