--> -->

Programul lui Dinamo pentru următoarele etape


-->
Dinamo a reușit 2 rezultate pozitive în ultimele 2 meciuri, prilej pentru fani pentru a spera din nou la o salvare directă a echipei. Echipa și-a aflat astăzi programul pentru etapele 5 și 6.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a programat etapele 5 și 6 de play-out. ⚽

După duelul din această săptămână cu FC U Craiova, programat vineri seară (20:30) pe stadionul din Ștefan cel Mare, pentru echipa noastră urmează două deplasări în Liga 1, la Mioveni și la Mediaș. ✅

CS Mioveni vs Dinamo București se joacă vineri, 15 aprilie (20:30), iar Gaz Metan Mediaș vs Dinamo București se va disputa vineri, 22 aprilie (20:00). ⌛
Aici e Dinamo! ⚪🔴]

Ce a declarat Uhrin după victoria cu Chindia

„Este o zi fericită pentru noi deoarece am câștigat, prima repriză a fost așa și așa, dar atitudinea s-a schimbat în a doua repriză. Adversarii au mai avut câteva ocazii în partea a doua, dar până la urmă am gestionat foarte bine și am reușit să câștigăm.

Am câștigat pentru prima oară (n.r. de la revenirea pe banca tehnică) și este primul pas mic către ceea ce ne propunem. Dacă ne concentrăm în continuare, va fi bine. Repet, este doar un prim pas.

Am avut multe probleme de lot, dar cei care au fost disponibili au intrat și și-au făcut treaba foarte bine”, a spus Dusan Uhrin la finalul meciului Chindia – Dinamo, la Digi Sport.

-->
Previous Interviu cu directorul de marketing
Next Anghelache: „Să fie parte din acest club”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.