Programul echipelor U19 ȘI U17


Dinamo are viitor. Asta au demonstrat-o echipele U19 ȘI U17 care se luptă în semifinalele Ligii Elitelor. Și cum și ei au nevoie de suporteri, acesta este programul pe care îl vor avea, conform fcdinamo.ro.

DINAMO U19, golaveraj +101

Puștii lui Florin Bratu au încheiat pe primul loc Seria de Est din Liga Elitelor U19, fără înfrângere, cu 22 de victorii din 26 posibile și un golaveraj impresionant, 126 de goluri marcate și doar 25 primite.
În ultima etapă disputată în această după-amiază, echipa pregătită de Florin Bratu a câștigat în deplasare cu FC Voluntari, scor 2-1, marcatori Rafael Vasile și golgeterul Mihai Neicuțescu, ajuns la 26 de goluri în acest sezon competițional.
Dinamo U19 va juca în semifinalele competiției cu echipa similară a clubului UTA Bătrâna Doamnă, primul meci la Arad (14 mai, ora 12:00) și returul la București (20 mai, ora 12:00).

DINAMO U17, în semifinalele Ligii Elitelor și în finala Cupei României

2-1 pentru Dinamo împotriva celor de la FC Voluntari s-a încheiat și partida juniorilor sub 17 ani, în ultima etapă din Liga Elitelor U17. Echipa antrenată de Sorin Bucuroaia a terminat campionatul la egalitate de puncte, 66, cu CS U Craiova și va juca în semifinalele acestei competiții cu Ardealul Cluj, primul joc în deplasare (14 mai, ora 14:00), iar returul în Ștefan cel Mare (20 mai, ora 14:00).
Juniorii antrenați de Sorin Bucuroaia vor disputa și finala Cupei României U17, programată pe 26 mai, la Buftea, împotriva echipei Miercurea Ciuc.

Previous Cornel Țălnar și-a pierdut soția. Dumnezeu să o ierte!
Next Adevăruri nespuse despre moartea lui Ekeng!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *