Programul dinamoviștilor în ziua reunirii


Flavius Stoican (45 de ani) a programat reunirea lotului lui Dinamo pe 5 ianuarie, la Săftica.

Dinamo va începe anul 2022 sub comanda lui Flavius Stoican. Antrenor se va întoarce din vacanța americană pe data de 3 ianuarie, iar pe 5 ianuarie este prevăzută reunirea lotului. Formația se va cantona și se va pregăti la Săftica.

Programul primei zile de la reunire a fost stabilit deja, iar GSP vă prezintă detaliile. În prima parte a zilei, lotul va fi împărțit în două grupe și va efectua vizita medicală, la centrul medical din Chiajna. Staff-ul tehnic și-a dat întâlnire la ora 15.30 la Săftica, iar jucătorii sunt așteptați la ora 16:00.

Un ceas mai târziu este prevăzut să înceapă prima ședință de pregătire a anului. Dinamo joacă prima etapă din 2022 pe 21 ianuarie în deplasare, la Pitești. Dinamo nu a reușit să obțină nici măcar un punct în meciuri pe teren advers în actuala ediție!

Înainte de a pleca în vacanță, Flavius Stoican a avut discuții cu oficialii clubului.

„Vedeți cu cine puteți rezilia, în funcție de interesele lui Dinamo, apoi ținem legătura ca să vedem pe cine aducem! Eu pot lucra cu absolut orice jucător, doar să fie cu mintea și cu sufletul la Dinamo, altfel nu contează numele și salariul, ne dăm mâna și în tribună sau «la revedere»” a fost mesajul pe care „Stoicanetti” l-a transmis reprezentanților bucureștenilor.

Citește și:

Florin Răducioiu la Dinamo! Când va fi oficializată mutarea

-->
Previous Veste teribilă la Dinamo: "Nu se știe dacă va mai putea juca fotbal"
Next O echipă întreagă de la Dinamo Kiev la Dinamo București

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *