Programul din ziua meciului România-Suedia, anulat


Informații importante pentru fanii dinamoviști care ar fi vrut să meargă la meciul de la Craiova de pe stadionul Ion Oblemenco, dintre România și Suedia. Concertul trupei Voltaj programat în Piața Mihai Viteazul din Craiova în ziua partidei România-Suedia, precum și parada suporterilor din Arena Fanilor spre stadionul „Ion Oblemenco”, au fost anulate, anunță frf.ro

Acest lucru a fost făcut datorită dispariției fostului mare jucător Nicolae Tilihoi, care va fi înmormântat marți, 27 martie. Fanii echipei naționale sunt așteptați pe esplanada arenei din Craiova începând cu ora 19:00 pentru alte activități premergătoare partidei tricolorilor.

De asemenea, jucătorii echipei naționale vor purta banderole negre în memoria fostului internațional dispărut dintre noi, iar înaintea începerii partidei cu Suedia va fi păstrat un moment de reculegere.

Echipa națională a României va juca marți, 27 martie, la Craiova, de la ora 21:30, o partidă amicală contra reprezentativei Suediei.

-->
Previous ULTIMA ORĂ Un fotbalist cu 6 goluri în 83 de meciuri pentru Dinamo VREA să se implice în proiectul suporterilor
Next Se implică și Ion Țiriac? Cine e gata să-l convingă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *