--> -->

Programul din play-out al lui Dinamo


-->
Meciul din Moldova dintre Botoșani și FC Argeș s-a terminat cu scorul de 1-2. Astfel, echipa lui Valeriu Eftimie pierde neașteptat calificarea în play-off.

Odată cu încheierea acestui meci, avem și programul complet al lui Dinamo din play-out. „Câinii” începe cu meciuri foarte tari, deplasări la Rapid și Chindia, meciuri pe teren propriu cu Sepsi și FC U Craiova. Cu aceste 4 echipe, Dinamo a obținut 6 puncte în cele 8 meciuri tur-retur din sezonul regulat.

Apoi, Dinamo va avea 3 meciuri mai ușor de abordat. Deplasări la Mioveni și Mediaș, și acasă cu Academica Clinceni. În sezonul regulat, Dinamo a obținut 6 puncte în cele 6 meciuri tur-retur.

Ultimele 2 meciuri sunt din nou foarte dificile pentru alb-roșii, deplasare la Botoșani și acasă cu UTA Arad. La ora disputării acestor meciuri, este foarte posibil ca ambele echipe să se lupte pentru cele 2 locuri (7 și 8) care vor disputa un baraj pentru Europa. În sezonul regulat, Dinamo a o obținut 2 puncte în cele 4 partide jucate tur-retur.

Astfel, cu echipele din play-out, Dinamo a adunat 14 din cele 17 puncte pe care le are în total. Celălalte puncte obținute sunt cu FC Voluntari, în victoria din prima etapă.

Programul din play-out

Etapa 1: Rapid – Dinamo
Etapa 2: Dinamo – Sepsi
Etapa 3: Chindia Târgoviște – Dinamo
Etapa 4: Dinamo – FC U Craiova
Etapa 5: CS Mioveni – Dinamo
Etapa 6: Gaz Metan – Dinamo
Etapa 7: Dinamo – Academica Clinceni
Etapa 8: FC Botoșani – Dinamo
Etapa 9: Dinamo – UTA

Locurile 7-8 din play-out joacă barajul de menținere/ promovare în Liga 1 cu locurile 3/4 din Liga 2.
Locurile 1-2 din play-out dau baraj, iar câștigătoarea va juca finala pentru un loc în Conference League cu ultimul loc care duce competițiile europene din play-off.

Citește și:

Ciolacu: “Avem un an să ne pregătim”

-->
Previous Acuze dure: "De ce nu putem scăpa de ei?"
Next Veste mare oferită de Dănuț Lupu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.