Programul DDB se pregătește de alegeri


Programul DDB a ținut, prin membrii cotizanți și sumele investite, echipa de fotbal în viață. Trecută prin mai multe perioade dificile, atât sportiv, cât și financiar, SC FC Dinamo 1948 a avut, din 2018, fără încetare, susținerea necondiționată a suporterilor, prin acest mijloc. Acest lucru a făcut diferența dintre Dinamo și echipele greu încercate în acest sezon: Academica Clinceni și Gaz Metan.

COMUNICAT DDB

În atentia membrilor programului Doar Dinamo București, în continuarea demersului lansat pe grupurile DDB, în vederea îmbunătățirii comunicării interne între membrii DDB și reprezentanții echipei DDB, venim cu următoarele precizări:

1. Rugăm membrii programului DDB să se înscrie în grupurile de wahatsapp zonale în functie de județul sau țara de reședință.

Ne referim la grupurile oficiale, pe care DDB le-a organizat de la zero. (în unele zone au apărut și alte grupuri, dar nu încurajăm fărâmițarea programului)

2. Rugăm grupurile DDB zonale să își aleagă 2 reprezentați ai grupului, care vor avea întâlniri consultative online cu reprezentanți ai echipei DDB.

– Vă rugăm să evitați o abordare politică și orice formă de campanie electorală, pentru a nu risca dezbinări și polemici în cadrul grupului, prin încercarea de influențare a votului sau prin creearea de categorii de dinamoviști (cine e mai dinamovist, cine a dat mai mulți bani etc.)

– Prin activitatea din ultimii ani, membrii fiecărui grup îi cunosc destul de bine pe cei care au coordonat activitatea de grup, au lucrat în echipă și au susținut comunicarea între ProgramDDB și membri.

– Pentru eficientizarea modului de comunicare internă rugăm că grupurile să comunice cele două nume până la date de 17.04.2022

Este foarte important să punem împreună bazele unei comunicări eficiente intre Echipa DDB și membrii programului, de aceea vă reamintim că este vital să reușim organizarea comunicării interne în termenul stabilit.

Pe această pagină și în cadrul emisiunilor de la Radio Dinamo vă vom ține la curent în legătură cu acest demers.

Împreună am reușit să salvăm clubul în cele mai dificile momente, împreună vom reuși să-l ridicăm și să-l readucem acolo unde îi este locul.

DOAR DINAMO BUCUREȘTI!” – se arată în comunicatul DDB.

Citește și:

Iubitul Elenei Udrea: ”Încalcă Constituția”

-->
Previous Dinamo privată de 3 penalty-uri
Next Dusan Uhrin este cu gândul la baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.