Programul DDB oferă vestea cea mare


Veste mare pentru fanii dinamoviști. În curând, acțiunile clubului Dinamo vor ajunge la cei care au salvat de atâtea ori clubul alb-roșu, la programul DDB. Anunțul a fost făcut în exclusivitate de Playsport și a fost confirmat ulterior și de programul DDB. Comunicatul programului DDB:

„Am promis că vom salva clubul și o vom face!

Nu am promis niciodată că vom avea performanțe sportive, am promis că vom salva clubul de la faliment și că vom face tot posibilul să îl însănătoșim.
A fost o luptă teribil de grea, o luptă pe care ne-am asumat-o și pe parcursul căreia am dat piept cu toți cei care doreau că Dinamo să dispară.

Sub rezerva aprobării planului de reorganizare de către justiție, am deveni primul club deținut într-o formă incipientă de către suporteri.

Prin noul plan de reorganizare, reușim să scăpam pe acționarii balast de la Dinamo (Lotus Perfect Products ,societatea administrată de Dorin Șerdean) și Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo („Dinamo – Badea”).

Doream să vă comunicăm aceste lucruri după data ce acest plan va fi aprobat de justiție, dar presa a reușit să afle detaliile înainte.
Lupta noastră comună a fost încununată de succes. Dinamo va trăi și veți putea spune cu mândrie ” Și eu am salvat Dinamo”

Mulțumim membrilor DDB, mulțumim celor care ne-au ajutat în această luptă.

Alături de toți cei implicati la Dinamo în acest moment, vom face totul pentru ca să putem crea bazele unui MARE DINAMO.” – se arată în comunicatul oficial al programului DDB.

Citește și:

Ce se va întâmpla cu serialul ”Las Fierbinți” difuzat la Pro TV

Previous Cosmin Contra e aproape de revenire
Next Ce șanse mai sunt să jucăm pe Arcul de Triumf

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *