Programul DDB a virat o nouă sumă de bani


Dinamo trăiește de câțiva ani doar datorită membrilor din programul DDB, care nu au încetat niciodată să ajute clubul. Peste 90.000 de euro au fost virați către club, cu titlu de împrumut, ca și celalalte sume. Liderii DDB i-au informat pe membrii programului printr-un mesaj pe e-mail.

„Dorim să te ținem la curent cu ultimele sume de bani transferate din Program DDB către club.
În urmă cu două săptămâni au fost virați 350.000 lei.
Săptămâna trecută alți 50.000 lei.
Ieri și azi s-au virat alți 60.000 lei..
În total 460.000 lei în ultimele două săptămâni.
Pentru toate aceste sume s-au semnat contracte de împrumut.

Sumele provin din cotizații, din bilete virtuale, comenzi de tricouri inscripționate și din redirecționare 3,5 din impozit.

Această ultimă variantă pentru a ajuta clubul poate fi promovată de fiecare dintre noi, distribuind acest link, unde se află un formular pre completat și toate informațiile necesare:
https://redirectioneaza.ro/programddb

Fiecare leu este important pentru a ține în viață Dinamo! Cotizația este de 20 de lei/lună. Dacă nu ai reînnoit cardul DDB, te invităm s-o faci, accesând www.programddb.ro

Intră pe link și verifică dacă cardul tău este încă activ. Urmează să curățăm baza de date și în DDB vor rămâne doar membri cu cotizația la zi. Acest lucru este necesar și în vederea alegerilor, când doar membrii activi vor putea să voteze.

Dacă nu ți-ai primit tricoul comandat sau cardul, te rugăm să ne scrii, răspunzând la acest email și adăugând adresa și un nr de telefon din aceeași țară cu adresa.

Te rugăm să vizitezi magazinul nostru, pentru a-ți comanda tricoul oficial inscripționat cu numele tău și al celorlalți suporteri care au contribuit la obținerea licenței pentru sezonul acesta, urmând ca joi 5 mai 2022 ora 23.59 să închidem lista pentru Seria II, precum și alte produse DDB! Banii din aceste vânzări, intră direct în contul Asociației PCH. Intră pe acest link și comandă :https://shop.programddb.ro/

Toți cei care au comandat tricouri inscripționate după data de 6 iulie 2021, le vor primi începând din ultima săptămână a acestei luni.

Poți ajuta și prin cumpărarea câtorva bilete virtuale, intrând pe acest link: CUMPĂRĂ BILETE

Citește și:

Prea importanți la Dinamo, menajați

-->
Previous Veste mare pentru Dinamo. FRF a modificat criteriul
Next Acuze incredibile la adresa lui Burleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.