Program spartan la Dinamo: ”Nici nu mă puteam da jos din pat”


Dinamo a avut cândva perioade în care echipa făcea câte trei antrenamente de zi și jucătorii erau epuizați din cauza lor. Cristi Pulhac, ajuns la 34 de ani, povestește că în primele zile de cantonament cu Ioan Andone abia dacă se mai putea ridica din pat. Pulhac are un titlu, două Cupe și două Supercupe câștigate cu gruparea din Ștefan cel Mare.

”Noi aveam cantonamente foarte grele, cu patru antrenamente pe zi. Am prins aşa cu Ioan Andone la Dinamo. Le făceam din două în două ore. La 7 dimineaţa aveam înviorarea, făceam câte 10 kilometri. După aceea mergeam să mâncăm şi, la o oră diferenţă, în jur de 10:30, aveam alt antrenament fizic. Ulterior mai făceam unul, pe la 15 şi ceva, pe un sintetic, şi seara trei circuite de sală. În mare parte rezistam toţi, dar ţin minte că în primele zile nici nu puteam să mă aşez în pat, aveam febră peste tot. Era armată!”, a spus Cristi Pulhac conform ProSport.

hotel iceberg balcic-->

Citește și:

EXCLUSIV Cum au reacționat dinamoviștii când au ajuns în Regatul Înghețat

Previous INTERVIU PREMIUM Rachid Ait Atmane: ”Am jucat contra Realului și a Barcelonei, dar atmosfera de la Dinamo m-a impresionat”
Next Dan Alexa, tupeu în ceea ce privește Dinamo. Ce a declarat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *