Program infernal complet pentru Dinamo în august


Dinamo este în cea mai dramatică situație din istoria de 72 de ani a clubului. Penultimul loc în clasament, restanțe acumulate din săptămânile state pe margine, fără fotbal, cu jucători ieșiți din formă, neplătiți, cu gruparea aflată la mila celor ce dau bani ca să respire.

LPF a militat și ține ca Liga 1 să se încheie pe teren, chiar dacă Dinamo a fost obligată să stea în carantină pentru cazul magazionerului, o săptămână, în timp ce alte grupări s-au retestat și-au jucat fără probleme. Bogdan Bălănescu a spus despre Dinamo că a fost ”cobaiul” fotbalului românesc, susținând că gruparea a respectat toate protocoalele medicale și indicațiile DSP Ilfov. Un program de coșmar așteaptă echipa lui Mulțescu în finalul ediției.

Dinamo va disputa primul meci după două săptămâni și jumătate de inactivitate duminică, la Voluntari, de la ora 21:30. După partida de la finalul acestei săptămâni, pentru „câini” ar putea urma o perioadă infernală! LPF intenționează să programeze cele 5 restanțe din două în două zile: 4, 6, 8, 10 și 12 august, plus ultima etapă care s-ar desfășura pe 15 august.

Pe lângă meciurile cu Voluntari (deplasare) și Viitorul (acasă), programate pentru ultimele două runde, Dinamo mai trebuie să dispute și restanțele cu Chindia (două meciuri), Hermannstadt (două meciuri) și Sepsi (deplasare).

”Câinii” ar fi nevoiți să joace 7 partide în decurs de 14 zile! Propunerea LPF are nevoie însă și de acordul cluburilor, dar și de cel al FRF. Marile probleme ar fi că 4 dintre echipele din play-out – Viitorul, Clinceni, Voluntari și Poli Iași – ar sta 14 zile pe tușă înainte de ultima etapă. Același lucru s-ar întâmpla și cu locul 3 din play-off-ul din B, ultima etapă urmând să se desfășoare duminică. Barajul pentru Liga 1 ar trebui să se desfășoare într-o singură manșă, pe 18 august.

Citește și:

De ce Bulgaria a atras turiștii români ce mergeau în Turcia și în Grecia

Previous Bogdan Bălănescu, ultimele detalii de la Dinamo: ”Cobai”
Next Dan Nistor a dat în judecată Dinamo. Suma cerută

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *