Procesul care-i dă fiori lui Negoiță are termen mâine. Dezvăluirea lui Bacria


Dinamo stă pe un butoi de pulbere din cauza nesiguranței la nivel de conducere, dar și a datoriilor extrem de mari care se tot adună în conturile clubului. Marius Bacria a explicat astăzi la Digi Sport, fără să dea nume, că cineva este interesat ca Dinamo să dispară, iar motivul este un dosar al cărei sentințe trebuie să se dea în curând.

Este vorba despre dosarul bancrutei frauduloase, deschis pe 29.12.2017, în care Ionuț Negoiță este inculpat alături de avocatul Valentin Gheorghiță, Cosma Elena, Dascăl Cătălin, R&I Group SPRL și Dascăl Insolvency SPRL, care se judecă în prezent la Curtea de Apel București, iar mâine este noul termen în dosar.

Pe 17 decembrie decizia nu a fost favorabilă lui Ionuț Negoiță: Respinge ca neîntemeiate cererile de completare a obiectivelor expertizei în procedura insolvenţei, stabilite prin încheierea din data de 30.07.2020, formulate de inculpaţii Gheorghiţă Cristian Valentin, Negoiţă Ionuţ, Cosma Elena, Dascăl Cătălin Andrei, Dascăl Insolvency SPRL şi R&I Group SPRL şi de partea responsabilă civilmente S.C. Dinamo 1948 S.A.. Cu apel o dată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică azi, 17.12.2020.

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000357414&id_inst=2

Marius Bacria a dat de înțeles că de acest dosar se teme Negoiță și de aceea pentru el ar fi mai bine ca Dinamo să dispară.

”Ce pot spune, dar să nu cereți dovezi, că nu pot da, e că există cineva care vrea ca Dinamo să dispară. Sunt interese clare. E o persoană care a trecut prin fotbal și care e foarte sus pusă. Pe o scară de 1 la 10, e sus, la 8 sau 9. Vrea să nu mai existe Dinamo pentru a dispărea o sarcină care o are în cârcă, în cazul în care se întâmplă ceva într-o decizie în instanță care ar urma să fie dată în curând.

Nu o să fie deloc bine la Dinamo. E ca persoanele intubate, nu știi dacă o să fie bine sau nu. Să dea Dumnezeu să fie bine”, a declarat Marius Bacria.

Citește și:

Marius Bacria, detalii exacte despre situația de la Dinamo. Datorii, șanse de supraviețuire

Previous Marius Bacria, detalii exacte despre situația de la Dinamo. Datorii, șanse de supraviețuire
Next Dorin Șerdean a ieșit cu declarații: ”Pregătim ceva important”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *