Proces important mâine pentru viitorul lui Dinamo. Implicați Cortacero, Couto și Eftimescu Exclusiv


Proces extrem de important mâine pentru viitorul clubului Dinamo și pentru proiectul DDB care a reușit cât de cât să pună clubul pe linia de plutire. Sau mai exact i-a împiedicat pe spanioli să-l ducă în faliment deocamdată.

Totul însă poate lua o turnură neașteptată mâine. Pe 7 decembrie 2020 s-a înregistrat la Tribunalul București o cerere prin care Pablo Cortacero și Alex Couto reclamă faptul că acționarul majoritar a fost destituit în lipsa sa de Consiliul de Administrație din 27 noiembrie.

Astfel, Alex Couto Lago și Pablo Cortacero au calitatea de intevenient, în timp ce Dinamo 1948 SA are calitatea de petent într-un dosar care are primul termen pe 21 ianuarie, de la ora 11:00, la Tribunalul București. Cei doi spanioli nu vor fi prezenți, motivând că nu pot ajunge din cauza restricțiilor COVID-19, fiind reprezentați de un avocat.

Ce se poate întâmpla:

Jucătorul va trebui să decidă dacă CA din 27 noiembrie când Pablo Cortacero a fost destituit din postura de președinte al CA este legal sau nu. În cazul în care decide că este ilegal, atunci tot ceea ce a semnat Constantin Eftimescu din postura de președinte al CA poate fi declarat nul! Pe asta se bazează spaniolii care vor să preia din nou controlul clubului chiar dacă mărirea de capital care trebuie făcută până pe 21 ianuarie nu a fost efectuată, în club neintrând niciun euro din Spania sau de la fundația Logaro din Londra, care ar fi urmat să vireze acești bani, conform informațiilor transmise de Cortacero.

Ce înseamnă asta? Că inclusiv punerea în funcție a lui Mario Nicolae, împrumutul dat de către fani către club, înțelegerile cu jucătorii dar și alte lucruri importante semnate de Eftimescu ar putea fi declarate nule.

În cazul fericit în care judecătorul decide că este legal, atunci DDB-ul împreună cu Eftimescu și ceilalți din Consiliu de Administrație pot conduce în continuare Dinamo și pot pune totul în ordine în așa fel încât clubul să meargă mai departe!
http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000948826&id_inst=3#Informa%C5%A3ii_generale

Citește și:

Încă un jucător rezolvat: Dinamo încă un pas spre a avea liniște la echipă! Cine urmează

-->
Previous Șanse ca Borcea și Badea să se întoarcă: ”El poate ajuta cu asta”
Next Marius Bacria, detalii exacte despre situația de la Dinamo. Datorii, șanse de supraviețuire

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *