Problemele pe care le are Gabriel Torje. Va pleca de la Dinamo?


Nicio zi fără vreun subiect de dispută în Ștefan cel Mare. Așa se întâmplă când nimic nu merge bine și exista haos managerial. S-a speculat că Gabriel Torje și-ar putea rezilia contractul înainte de terminarea acestuia, dar se pare că acest lucru nu este adevărat.

”Gabi n-a venit să se plimbe la Dinamo. Eu nu am zis că vrea să plece acum de la echipă, după ce s-a ratat ply-off-ul. Dimpotrivă, sunt convins că Torje o va ajuta pe Dinamo în continuare. El a venit la Dinamo ca să arate că e Torje, nu că e altul. Nu este un copil care să nu știe ce vrea”, a spus Cristi Opria, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

”Gabi nu se află la 100% din punct de vedere fizic, dar e normal pentru că s-a antrenat de unul singur înainte, a pierdut pregătirea centralizată. În plus, are două kilograme în minus. Dar, nu uitați că de când a venit, Torje a marcat, a dat pase de gol, a făcut tot ce a putut pentru a-și ajuta echipa. Toată lumea știe de ce Dinamo a ratat play-off-ul, să nu mai spunem acum”. Cristi Opria, impresar Torje

-->
Previous Un antrenor important EXCLAMĂ: ”DOAR cu mine va mai câștiga Dinamo campionatul”
Next Adrian Mutu are probleme medicale. Vezi cu ce se confruntă de mult timp

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *