Probleme pentru un om de bază al lui Rednic. Negocieri la început de săptămână


Mircea Rednic a adus mai mulți jucători începând cu luna octombrie a anului trecut și începe să se simtă munca antrenorului. Cu toate că nu toți dau randament, dar măcar încearcă. Printre ei se află și un fotbalist care a semnat doar până în vară cu Dinamo, iar acest detaliu și-a pus amprenta asupra ultimelor sale evoluții.

A spus-o chiar tehnicianul, după ce l-a schimbat din nou pe Rachid Ait-Atmane, cu o contribuție la golul lui Dan Nistor cu Călărașiul (2-0), el pasându-i decarului. Atmane a jucat 11 meciuri deja pentru ”câini”, dar în ultimele randamentul său a fost scăzut. „Rachid este afectat de situația sa. Într-adevăr, el are contract doar până în vară și acest lucru îi creează disconfort. O să negociem cu el în zilele următoare și o să decidem ce se va întâmpla”, a declarat Rednic aseară.

”O să încerc să găsesc o formulă mai bună de echipă, pentru că, din păcate, Rachid cu Filip și cu Nistor nu merg în același timp pe teren. Trebuie să inventez altceva, așa că o să vedem în meciurile următoare”, a mai spus tehnicianul după victorie.

Citește și:

Din rival putea deveni ”câine roșu”. Doar că a fost orientat spre o altă echipă din Liga 1

-->
Previous EXCLUSIV Ce spune Rednic despre investitorii străini
Next Din rival putea deveni ”câine roșu”. Doar că a fost orientat spre o altă echipă din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *