Probleme pentru Pablo Cortacero


UPDATE Situația se poate rezolva mai simplu în Spania decât în România. Ibericii au niște teste PCR omologate după care primești rezultatul în 15 minute și astfel va putea ajunge miercuri în țara noastră.

Știrea inițială:

Pablo Cortacero a reușit o mare lovitură de imagine în această seară, dar n-o să se poată bucura cu adevărat de ea datorită deciziei de ultimă ora a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Patronul lui Dinamo care tocmai s-a înțeles cu Aleix Garcia pentru a lasa Manchester City pentru formația din Ștefan cel Mare trebuia să vină miercuri în România, dar în acest moment acest lucru este pus cu semnul întrebării. Începând de pe 7 octombrie persoanele care vin din Spania trebuie să prezinte un test negativ efectuat cu 48 de ore înaintea plecării dacă stau mai puțin de 3 zile, iar în caz contrariu trebuie să intre în carantină!

Astfel, rămâne de văzut cum va reuși să vină înapoi în România patronul lui Dinamo zilele următoare din cauza situației epidemiologice din Spania! Pentru că deja mai sunt 24 de ore până miercuri și nu mai există timp fizic pentru testul COVID înainte de plecare.

 

 

Citește și:

Pelerinajele, interzise. Lista galbenă, actualizată de CNSU

-->
Previous Negoită iese la atac: "Uitați-vă"
Next Prima reacție a lui Pablo Cortacero după transferul lui Aleix Garcia Serrano

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.