Probleme pentru Niculescu. Un jucător s-a operat astăzi


Probleme pentru Claudiu Niculescu. Deocamdată va trebui să se descurce cu Hanca și Sorescu în banda dreaptă, deoarece Pesic este în continuare accidentat.

„Mijlocașul croat Ivan Pesic a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Acibadem Fulya din Istanbul, a anunțat partenerul medical oficial al clubului din Ștefan cel Mare.
„Fotbalistul dinamovist a fost operat la spitalul Acibadem Fulya de către profesorul Melih Paksoy. Hernia inghinală a fost tratată prin laparoscopie, revenirea pe teren a jucătorului fiind estimată peste 6 săptămâni”, se arată într-un comunicat de presă al Acibadem.

26 de ani a împlinit Pesic pe 6 aprilie. Transferat în luna ianuarie a acestui an de la Hajduk Split, Pesic a adunat 23 de meciuri și 5 goluri pentru Dinamo în toate competițiile.

1 gol a marcat Pesic în acest sezon competițional pentru Dinamo. Mijlocașul croat a înscris golul victoriei roș-albilor în meciul cu Hermannstadt, scor 2-1 în Liga 1 Betano”, se arată pe site-ul oficial al dinamoviștilor, fcdinamo.ro.

Citește și:

Declarații EXPLOZIVE azi ale lui Ionel Dănciulescu. Dă de înțeles unde merge

-->
Previous Ultima ironie a lui MM Stoica
Next SUPERB Gigi Becali a dezvăluit toate negocierile cu Grozav

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *