--> -->

Probleme pentru Mircea Lucescu în contextul războiului


-->

Mircea Lucescu are din nou probleme cu fanii lui Dinamo Kiev, care l-au contestat pe antrenorul român încă din prima zi. Aceștia îi cer din nou tehnicianului român să demisioneze de la gruparea ucrainiană.

Mircea Lucescu, probleme cu fanii lui Dinamo Kiev

”Mircea Lucescu a acordat astăzi un interviu presei italiene, unde a zis că ucrainenii și rușii trăiau ca frații și că războiul din Ucraina este doar o problemă politică, nu o problemă între popoare. Lucescu este împotriva sancțiunilor primite de sportivii și cluburile din Rusia.

Pentru noi, fanii lui Dinamo Kiev, toate faptele exprimate nu au fost o surpriză. De câțiva ani ne străduim să transmitem lumii că Surkis (n.r. patronul clubului) e o rușine pentru Dinamo, iar Lucescu trebuie să plece.

Sperăm ca măcar astăzi să se deschidă ochii celor care nu ne-au susținut poziția în tot acest timp”, au transmis fanii, citați de Sport.ua.

Ce a declarat Mircea Lucescu pentru presa italiană

”Federația de Fotbal a amânat startul campionatului cu o lună. Ne aflăm în mare dificultate, nu doar cei din fotbal, sunt campioni ai altor sporturi care nu pot să își desfășoare activitatea în continuare.

Italia îi invită să se antreneze pentru că viața va continua și după acest moment. Ucraina trebuie să trăiască și sportul este foarte important.

Nu sunt de acord (n.r. cu suspendarea sportivilor ruși), sportul nu are nicio treabă cu politica și economia. Sportivii trebuie să rămână în competiții, au muncit toată viața lor pentru a avea această șansă. Sportul nu poate decât să ajute și să unească.

Am trecut prin războiul din 2014, când a trebuit să plecăm din Donețk și de atunci nu ne-am mai întors niciodată, am jucat la Kiev sau prin alte părți, dar niciodată la noi acasă.

Am crezut că nu se mai poate întâmpla așa ceva din nou, iar acum asta… Nu am crezut că se va putea întâmpla un astfel de lucru, ucrainenii și rușii au trăit împreună, ca frații.

Acum problema este una politică, nu știu cum se va termina, pentru că ucrainenii sunt oameni mândri. Războiul va dura mult timp și nu va câștiga nimeni”, a declarat Lucescu, citat de Tutto Sport.

Citește și:

Clinceni: ”Dinamo n-a scăpat de noi”

-->
Previous PCH s-a implicat în ajutorarea ucrainienilor
Next Un nou transfer cerut la Dinamo: ”Urgent”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.