Probleme pentru Dusan Uhrin


Dusan Uhrin a anunțat acum o săptămână că Dinamo încă mai caută jucători buni liberi de contract. Cu o singură condiție – să fie mai valoroși decât cei actuali.

Iar acum, antrenorul ceh de 51 de ani chiar ar avea nevoie pe un post unde nu are foarte multe soluții. După accidentarea lui Daniel Popa, dinamoviștii și-au dat seama că ar mai avea nevoie de un atacant bun care să-l completeze pe Mattia Montini. ”Câinii” sunt în acest moment în căutări, rămâne de văzut dacă vor reuși să dea o nouă lovitură ca cea din toamna trecută, când l-au găsit pe atacantul italian care a înscris nu mai puțin de 13 goluri sezonul trecut.

În acest moment Dinamo are în lot pe Slavko Perovic, indisponibil din cauza problemelor cu inima, Daniel Popa, accidentat, Mattia Montini, titular incontestabil în atac, Mihai Neicuțescu, vârf, dar reprofilat ca mijlocaș stânga (există posibilitatea ca odată cu revenirea lui Brito, tânărul fotbalist să revină pe postul său în atac), dar și Robert Moldoveanu, care nu a jucat niciun meci în acest sezon pe postul său, ci doar aripă stânga.

Citește și:

Previous ULTIMA ORĂ Daniel Popa dezvăluie ce are. Când va reveni pe teren
Next De la ce oră joacă Dinamo cu UTA Arad. Programul complet al șaisprezecimilor Cupei României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *