Probleme pentru dinamoviști de Sărbători


Dinamo a terminat anul 2019 pe locul 9, cu un golaveraj negativ, fiind singura dintre formațiile care s-au bătut la play-off care suferă la acest aspect. Dinamoviștii caută disperați fundași, dar la condițiile din Ștefan cel Mare va fi foarte greu să găsească să se întărească în apărare.

Iar ”câinii” sunt cu moralul la pământ de Sărbători. Nu toți au bani să poată să-și petreacă frumos Crăciunul și Revelionul, având în vedere că iar sunt neplătiți iar de mai bine de 2 luni!

Culmea e că nimeni nu știe nimic oficial despre salariile restante. Conducătorii nu le mai pot face promisiuni fără acoperire pentru că totul depinde de când va da OK-ul Ionuț Negoiță pentru a plăti lefurile jucătorilor și oamenilor din staff. Iar patronul ”câinilor” se pare că nu se grăbește să plătească ”contraperformanța”, având în vedere ultimele două rezultate din Liga 1 care a scos-o pe Dinamo din nou din lupta pentru play-off.

Așa că situația nu este deloc roz și ”câinii” mai au puține zile de vacanță. Pe 6, de Bobotează, va fi reunirea echipei, urmând să plece pe 13 ianuarie într-un stagiu de 10 zile la Benahavis, aproape de Marbella, pe Costa del Sol.

Citește și:

Dusan Uhrin a sărbătorit Crăciunul în Cehia: ”Așa privim noi totul”

-->
Previous Dusan Uhrin a sărbătorit Crăciunul în Cehia: ”Așa privim noi totul”
Next Marius Niculae știe cine ar fi meritat titlul de cel mai bun jucător al anului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *