Probleme mari pentru Negoiță. El și Alexandru David, trimiși în judecată


Probleme mari pentru Ionuț Negoiță înainte să vândă clubul din Ștefan cel Mare. Parchetul Curții de Apel București l-a trimis în judecată pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de câteva milioane de euro. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București pe 4 septembrie. Fostul președinte al lui Dinamo, Alexandru David, este și el trimis în judecată.

Noul dosar penal al acționarului majoritar al dinamoviștilor vizează activitatea sa din domeniul imobiliarelor. Procurorul Cîrlescu de la Parchetul Curții de Apel București a mai trimis în judecată și patru societăți comerciale – Ideal Rezidențial SRL, Confort City Rezidențial SRL, Rin Grand Estate SRL și Conform Business Solution SRL. Printre persoanele trimise în judecată se mai regăsesc și Octavian Ghețu, Alexandru Costin David, Ancuța Petrecu, Iulia Luminița Manolache și Adela Fabiola Chițu.

Părți civile în dosar sunt Agenția Națională de Administrare Fiscală și Primăria Sectorului 4 București prin Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale. Prejudiciul în sarcina lui Negoiță se ridică la câteva milioane de euro și ar avea legătură cu TVA-ul care se calculează în construcții, conform newsonline.ro.

Citește și:

Previous FOTO Cum arată jucătorii lui Dinamo sub comanda lui Rădoi. Când debutează în preliminariile EURO 2021
Next Cum îl descriu jucătorii pe Uhrin: ”Îi place mult”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *