EXCLUSIV Probleme mari pentru Dinamo. Două luni se antrenează prin vecini


Ionuț Negoiță i-a făcut pe plac lui Cosmin Contra și a renovat baza de la Săftica. Dacă câinii au acum casă nouă, cu condiții decente de această dată față de cele pe care le aveau în cantonamentul vechi de zeci de ani, acum au o mare problemă. Abia a început schimbarea gazonului pe singurul teren de antrenament cu iarbă din bază și nu vor mai avea timp de două luni unde să efectueze ședințele de pregătire fără să plătească bani pentru asta.
Ce variante au dinamoviștii:

Cosmin Contra le-a transmis șefilor că preferă să se antreneze aproape de Săftica deoarece majoritatea jucătorilor și-au luat apartamente aproape de această locație sau stau la Rin Otopeni. Așa că să facă în fiecare zi naveta pe arena din Ștefan cel Mare (unde plătesc 2000 de lei pentru fiecare ședință de pregătire), nu este o soluție. Așa că se vor antrena pe stadion doar înaintea partidelor, dar nu toată săptămâna.

Așa că rămân cele două baze ale FRF, Mogoșoaia și Buftea, dar și acolo depind de celelalte acțiuni au reprezentativele României. Și ultima variantă este stadionul de la Ștefănești.

2 luni va dura schimbarea gazonului pe terenul de antrenament de la Săftica în condițiile în care Athletic Bilbao a schimbat toată suprafața de joc de pe San Mames în 2 zile

100.000 de euro va costa schimbarea gazonului în baza ”câinilor”. Exista și o variantă mai ieftină dar echipa s-ar fi chinuit cinci luni să se antreneze prin alte baze

1000 de lei pe oră plătește Dinamo pentru a efectua o ședință de pregătire în altă locație

1 singur teren sintetic mai este disponibil în acest moment în baza ”câinilor”

 

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Dinamoviștii au dormit în casă nouă. Cum arată cantonamentul de la Săftica

-->
Previous Ce decizie radicală au luat dinamoviștii după meciul de la Cluj
Next Cristi Bobar face parte de astăzi din conducerea CFR-ului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *