Probleme mari pentru Borcea. Tocmai a fost ridicat de acasă


Cristi Borcea se plângea zilele trecute într-un interviu că nu poate să doarmă deloc noaptea și acum se pare că are motive întemeiate! Conform Libertatea, Cristi Borcea a fost ridicat în această după-amiază de procurori și dus la audieri de DIICOT!

Fostul finanțator dinamovist e bănuit că făcea parte dintr-o rețea de evaziune fiscală și spălare de bani, prejudiciul în acest dosar fiind unul imens, 40 de milioane de lei, adică 8,5 milioane de euro. Contactat de Libertatea, Cristi Borcea a spus doar: „No comment”z

Cauza vizează destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în evaziune fiscală și spălare de bani.

Cercetările efectuate de procurori au relevat faptul că grupul infracţional a acţionat coordonat în intervalul ianuarie 2010-octombrie 2013, pe două circuite fictive de tranzacţionare dezvoltate în jurul unui nucleu comun de societăţi/persoane în scopul înregistrării în contabilitate de cheltuieli nereale, şi spălării sumelor de bani astfel rezultate prin intermediul unor contracte fictive de prestări servicii, comision, achiziţii nereale sau transferuri financiare interne sau externe.

Previous Primul transfer a fost perfectat
Next Un fost golgheter al Ligii 1 îi face portretul lui Aliji

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *