Probleme mari la mijlocul terenului. Detaliul care i-a scăpat lui Rednic


Mircea Rednic este și el om până la urmă! Preocupat de a găsi cât mai repede jucători pentru a forma o echipă competitivă la Dinamo, antrenorului i-a scăpat un detaliu foarte important. El nu știa că mijlocașul Armando Cooper avea deja patru galbene și oricum nu va juca cu CFR Cluj.

„A trebuit să fac o schimbare pentru că Cooper, la felul cum joacă şi la maniera de arbitraj de astăzi, primea şi al doilea galben şi riscam să nu îl am la meciul de acasă, cu CFR, de marţi”, a declarat Mircea Rednic după partida cu Viitorul.

Apoi, „Puriul” a fost întrerupt de un jurnalist, care i-a explicat că mijlocaşul panamez este suspendat pentru meciul cu ardelenii. „Oricum nu o să îl aveţi”, i-a spus ziaristul lui Rednic, râzând. „Poftim? De ce? Are patru galbene? Nu mi s-a spus. Atunci trebuia să îl mai las, dar decât să joc în nouă, mai bine l-am scos”, a fost replica lui Rednic.

Rednic nu are prea multe variante la mijlocul terenului în locul lui Cooper: să-l forțeze din primul minut pe Dan Nistor, sau să-l bage pe Gomelt, pe care nu-l suportă.

Citește și:

Cine s-ar fi așteptat la asta? Ce spun clujenii despre Dinamo

-->
Previous A trecut de la jucătorii lui Dinamo la "națională". Discurs dur, iar Contra e vizat
Next Cine s-ar fi așteptat la asta? Ce spun clujenii despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *