Probleme MARI la echipă. Ce se întâmplă cu alți doi jucători IMPORTANȚI


Dinamo e într-o perioadă în care parcă nu mai iese soarele la echipă în plină vară. Are mari probleme în toate departamentele, iar la echipă trebuie să se descurce fără căpitan, care a ajuns un fel de psiholog al colegilor săi.

Dan Nistor s-a accidentat destul de grav în amicalul cu Chindia Târgoviște, disputat înainte de prima etapă, și se credea că o să revină pe teren la meciul cu CFR Cluj. Dar se pare că acest lucru nu este posibil, deoarece resimte dureri mari după microleziunea fibrilară la gamba dreaptă. Iar liderul ”câinilor” nu vrea să riște să stea luni bune departe de teren, mai ales în situația în care este acum Dinamo.

Nici Brito nu este mai bine. Adus ca o mare vedetă în Ștefan cel Mare, portughezul resimte și el dureri musculare, chiar dacă se antrenează cu echipa. Așa că dinamoviștii vor trebui să se descurce fără ei în deplasarea din Gruia.

Asta după ce ”câinii” au descoperit că Slavko Perovic are probleme cardiace și a trebuit să plece înapoi în Serbia, pentru că doctorii din România i-au retras viza medicală.

Citește și:

Dezvăluiri INTERESANTE despre Neagoe: ”Eu asta cred”

Previous Dezvăluiri INTERESANTE despre Neagoe: ”Eu asta cred”
Next Când își va rezilia Neagoe contractul. Ultima recomandare a medicilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *