Probleme mari la Dinamo. Grevă fără precedent. Motivul real


-->
Șoc la Dinamo! Jucătorii s-au revoltat împotriva conducerii și chiar dacă echipa din Ștefan cel Mare avea astăzi programat un meci amical cu FC Voluntari, de la ora 18:00, fotbaliștii „câinilor” refuză să intre pe teren!

Dinamoviștii nu vor să joace în această seară cu ilfovenii, amenințând cu greva. Alb-roșiii nu mai vor să intre pe teren, din cauza faptului că nu și-au primit toate salariile restante. De asemenea, nu mai vor să se antreneze sub comanda lui Adrian Mihalcea până nu-și vor primi banii. Ultima lună plătită este ianuarie, iar banii au provenit din partea suporterilor! Așa că ei au de primit banii pe februarie, 16 zile din martie și jumătate din luna mai!

Ieri a expirat termenul pentru plata salariilor către jucători, care ar fi trebuit achitate dintr-o garanție de 500.000 de euro, bani pe care urmau să-i ofere investitorii reprezentați de Juan Jose Melero Martin. În cele din urmă, suma nu a mai fost virată în conturile clubului.

Jucătorii negociază în aceste momente cu oficialii clubului în baza de la Săftica. Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a fost chemat de urgență pentru a rezolva problema!

Citește și:

Noi oameni de afaceri vor să preia Dinamo. Ce se întâmplă cu Melero Marin

Previous Noi bani încasați de Dinamo. Gest impresionant
Next Prunea iese la atac și explică de ce jucătorii au făcut grevă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *