Probleme mari la Dinamo. Doi jucători s-au interesat cum să devină liberi de contract


Ionuț Negoiță nu va găsi prea curând un cumpărător pentru Dinamo, iar problemele la echipă continuă să fie serioase. Cel puțin așa anunță Emilian Hulubei, președintele AFAN.

Acesta a explicat pentru FANATIK că deja doi jucători s-au interesat când pot să depună memorii pentru a deveni liberi de contract și să-și găsească echipe din acea postură la iarnă. Cel mai probabil fotbaliștii care s-au interesat fac parte din grupul de români care au luat inițial doar jumătate de salariu pe luna august.

”Adrian Motoacă și alți membri ai staff-ului nu au depus încă memorii, dar cu siguranță o să o facă. Ei așteaptă până pe 15 noiembrie, când e scadentă data celui de-al doilea salariu pe care încă nu l-au primit, dacă situația va rămâne cum este acum, pe 16 o sa depună memorii. La jucatori nu e cazul deocamdată să depună memoriu, ei au primit asigurări că vor primii salariile, dar doi dintre jucători s-au interesat despre modul în care pot deveni liberi de contract, în caz de nu vor primi salariile”, a declarat Emilian Hulubei pentru FANATIK.

Citește și:

Surprizele lui Contra pentru dubla cu Suedia și Spania

Previous Surprizele lui Contra pentru dubla cu Suedia și Spania
Next Dragomir, detalii importante despre vânzarea lui Dinamo: "Știu sigur"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *