Probleme mari în defensivă. Un jucător s-a accidentat, altul e suspendat


Doar printr-o minune Dinamo poate scoate un rezultat bun vineri seara, de la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Dusan Uhrin are mari probleme în toate compartimentele și rămâne de văzut cum va reuși antrenorul ceh de 52 de ani să le rezolve pentru că o victorie este obligatorie cu Gaz Metan Mediaș ca Dinamo să nu piardă din nou șansele la locurile de play-off.

Doardinamo.ro v-a informat astăzi că Mihai Neicuțescu are probleme mari la genunchi și trebuie să se opereze săptămâna viitoare la clinica Acibadem din Turcia. De asemenea, nici Mattia Montini nu va putea juca cu Gaz Metan Mediaș, deoarece ar risca o accidentare mai gravă.

Dar problemele nu se opresc aici! Andrei Sin s-a reaccidentat și el la antrenamentele de recuperare și va mai sta cel puțin două săptămâni până când va putea juca. Iar postul de fundaș stânga este complet descoperit în acest moment! Laurențiu Corbu, titular în ultimele meciuri, este suspendat după ce a luat al patrulea galben în meciul cu FCSB. Astfel, probabil singura soluție pe acel post este Ricardo Grigore, care însă nu oferă siguranță pe acel post, el fiind de fapt fundaș central. Rămâne de văzut însă cum va improviza Dusan Uhrin și dacă va găsi vreo soluție până vineri seara.

Citește și:

Ce-a pierdut Dinamo. Mesaj motivator după România-Norvegia

-->
Previous Ce-a pierdut Dinamo. Mesaj motivator după România-Norvegia
Next Dinu e sigur de viitorul naționalei. Ce-i cere lui Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *