--> -->

Probleme mari de lot pentru Uhrin


-->
Dinamo este lovită din toate părțile. În meciul de ieri, Dusan Uhrin nu i-a avut la dispoziție pe Gabriel Torje, Ricardo Grigore, Marco Ehmann și Cătălin Carp, toți loviți de gripă. Aceștia au avut temperatură.

Conform FANATIK, Uhrin nu se va putea baza în următoarele meciuri pe Igor Jovanovici, Răzvan Patriche, Cosmin Matei și Alexandru Răuță, căci accidentările lor au recidivat, iar cei patru au suferit rupturi musculare.

Cosmin Matei ar putea sta pe bară o lună de zile, iar Dusan Uhrin Jr. nu îi va avea la dispoziție în următoarele două săptămâni cu siguranță nici pe Patriche, Jovanovici și căpitanul Răuță.

În acest moment, Dinamo nu îl are la dispoziție nici pe Marius Tomozei, care a suferit o operație și va rata restul sezonului, în timp ce mai mulți jucători abia au revenit după accidentări: Mihai Eșanu, Andreas Mihaiu, Antoni Ivanov, Ricardo Grigore, Mirko Ivanovski și Desire Azankpo.

Uhrin, dezamăgit din cauza accidentărilor

„Am început rău, dar Eșanu ne-a salvat. M-am gândit imediat cu Irobiso pentru că am văzut centralii noștri Patriche și Jovanovski (n.r. Igor Jovanovic) s-au accidentat, pentru că e bun la cap, e tehnic și are un fizic bun și am decis să joace fundaș pentru că Sepsi au atacanți puternici.

Giafer nu a jucat de mult și a avut probleme fizice, a trebuit să îl înlocuiesc. E important să avem încredere, nu putem să jucăm cu toată lumea, dar chiar și cu aceste probleme medicale am jucat mai bine în repriza a doua.

Nu am câștigat de mult timp, doar cu Gaz Metan Mediaș și nu e de ajuns pentru Dinamo. Nu putem schimba situația cu atâția jucători accidentați.

Pregătirea fizica are legătură cu aceste accidentări, e și un virus la echipă și sunt jucători cu febră. O să le dau liber două zile, dar aceste două săptămâni nu sunt de ajuns”, a declarat Dusan Uhrin la finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Citește și:

Gigi Becali despre lupta la titlu: ”Mesaj de sus”

-->
Previous Dusan Uhrin amenință cu plecarea
Next Interviu cu George Neagu, fostul preparator

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.