Probleme înainte de Progresul-Dinamo


Primul meci al noului sezon al campionatului Liga 2, ediția 2022-2023, Progresul Spartac-Dinamo, ar fi trebuit, teoretic, să fie unul spectaculos din toate punctele de vedere, ales de deținătorii de drepturi tv pentru a promova competiția din care vor transmite cel puțin patru jocuri pe etapă.

Meciul este stabilit în acest moment, pe terenul sintetic al Centrului de Fotbal din Buftea, deținut de FRF, și are șanse mari să se joace fără spectatori în tribune. Anunțul l-a făcut patronul-președinte-antrenor al Progresului Spartac, Andrei Erimia.

Totuși, nou-promovata în Liga 2 încearcă, din informațiile Liga2.ro, să mute jocul cu Dinamo pe o altă arenă, pentru ca spectatorii să aibă, totuși, acces în tribune.

La finalul amicalului disputat ieri de Progresul Spartac cu CSM Jiul Petroșani (scor 5-1), Andrei Erimia transmitea că stabilirea mai devreme a întâlnirii cu Dinamo îi afectează programul pregătirii gândit inițial, însă, mai rău, a înțeles că jocul de la Buftea are șanse mari să se joace fără spectatori.

Asta, fiindcă arena nu oferă condițiile de securitate dorite de Jandarmerie.

„Ne vom adapta”

”Inițial, știam că o să jucăm sâmbătă. Acum am aflat că o să jucăm joi, deci sunt două zile de avans, ceea ce nu ne avantajează neapărat, pentru că aveam nevoie de fiecare zi, în așa fel încât să coagulăm nucleul echipei. Dar e o situație la care trebuie să ne adaptăm, și ne vom adapta.

Ce e neplăcut e că am înțeles, mai devreme, că sunt șanse mari să se joace fără spectatori meciul cu Dinamo, și asta, într-adevăr, este o veste pe care nu ne-o doream în niciun caz”, a spus Andrei Erimia.

Fără avizul Jandarmeriei de a juca cu spectatori la Buftea, conducerea Progresului Spartac încearcă pe ultima sută de metri să mute jocul pe o altă arenă, sunt informațiile Liga2.ro. În calcul sunt cele de la Clinceni și Berceni, prima având șanse mai mari, fiind omologată deja pentru meciuri de Liga 2, acolo urmând să evolueze acasă Unirea Constanța.

”Nu se poate juca la Buftea din cauza Jandarmeriei, care nu dă aviz ca meciul să aibă loc cu spectatori. Se fac demersuri pentru mutarea pe ultima sută de metri la Clinceni”, a transmis Progresul Spartac reporterului Liga2.ro.

Citește și:

Câți bani se cere pe Palatul Bragadiru, scos la vânzare

Previous Un nou transfer la Dinamo
Next Câți jucători vor mai fi aduși

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *