Probleme în interior la Dinamo: ”Lumea încearcă să ascundă”


-->
Pe fondul lipsei de rezultate dar și a unei amenințări directe că o parte dintre jucători sunt pe picior de plecare ca să vină alții în iarnă, în vestiarul lui Dinamo nu e deloc liniște. Ionel Dănciulescu a vorbit cu fotbaliștii și a dezvăluit ce aceștia i-au spus.

”E greu, cu problemele care sunt la Dinamo, moralul jucătorilor nu este unul foarte bun. Mai sunt și mici probleme de vestiar, chiar dacă toată lumea încearcă să ascundă lucrul acesta. Credeți-mă, în interior nu sunt lucrurile cum ar trebui.

Jucătorii aceștia noi, aduși pe ultima sută de metri, nu pot ajuta echipa în acest moment. Poate că, după aceste două săptămâni de pauză, în care se va lucra suplimentar din punct de vedere fizic, să poți să te bazezi pe unii dintre ei.

E o situație complicată. Sper ca echipa să mai adune niște puncte până la pauza de iarnă. Dar urmează un program complicat. Joci acum cu Voluntari, o echipă în formă, i-am văzut cu FCSB. Sunt o echipă greu de învins. Sper ca, din ianuarie, Dinamo să crească din punct de vedere calitativ”, a declarat Ionel Dănciulescu, conform digisport.ro.

Citește și:

Record de morți raportați cu COVID-19 în Bulgaria

Previous Rupe tăcerea după ce a plecat: ”M-am săturat de atâta imbecilitate”
Next Dinamo scapă de Cortacero. Discuții pentru un nou investitor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *