Probleme: Filip s-a accidentat și va sta și el 2-3 săptămâni. Cine e pariul staff-ului tehnic


”Câinii” au învins pe Academica Clinceni, scor 4-2, și au obținut 3 puncte de moral. Totuși, o problemă medicală a umbrit succesul, Ioan Filip riscă să stea două sau chiar trei săptămâni, din primele noastre informații. El se alătur altor trei accidentați, Nistor, Brito și Mrzljak.

Sebastian Moga a declarat după meci: ”Mă bucur pentru băieţi, pentru Eugen, pentru suporteri, pentru toată lumea. Am obţinut o victorie meritată, sper să fie un nou început. Am făcut o primă repriză echilibrată, n-am ştiut să gestionăm situaţia după 2-0, dar am revenit. Eram în criză de puncte, de rezultate…

Nu ştim cât de gravă e accidentarea lui Filip, voi vorbi cu doctorul şi voi vedea. Alternăm momentele bune cu cele mai puţin bune. N-am făcut un joc extraordinar, dar am făcut un joc bun. Sperăm să ne împăcăm cu fanii. A contat foarte mult şi faptul că Eugen a venit la Săftica. E victoria lui!

Mă bucur pentru el și pentru tot staff-ul. E o victorie meritată, sper că acesta este începutul. E un restart al echipei. A fost o primă repriză echilibrată, apoi am avut și unele șanse în repriza secundă.

Mi-era frică de acest meci, sincer, știam că Academica e o echipă bună. Avem unele probleme în defensivă, alternăm momentele bune cu momentele proaste, dar vom lucra în continuare.

Am zis și înainte să înceapă campionatul că Daniel Popa merită să joace. Am zis că va fi un pariu al nostru și că va renaște. Merită să joace la Dinamo și la echipe mari”.

Citește și:

Nu l-a iertat și a atacat. ”De când îl așteptam”, a reacționat omul decisiv

-->
Previous Are perfectă dreptate: ”Adormim pe teren!”. Discurs de lider
Next Bună și asta: ”De ce o vrea înapoi la fotbal?!”. Și le atrage atenția coechipierilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *