Probleme de lot pentru Flavius Stoican


Astăzi reîncepe bătălia pentru supraviețuire. Dinamo are nevoie de rezultate cât mai bune în ultimele 9 meciuri rămase din sezonul regulat, pentru a mai urca câteva poziții inaintea unui play-out care se anunță a fi incendiar. Clubul alb-roșu are probleme de efectiv înaintea primului meci din 2022, cu FC Argeș. Flavius Stoican nu se va putea baza pe câţiva jucători importanţi, însă Gabi Torje este apt pentru confruntarea de vineri.

Dinamo are probleme de efectiv înaintea deplasării la Piteşti. Flavius Stoican a anunţat că fundaşul central Deniz Giafer și fundaşul stânga Ionuț Amzar nu vor fi în lot, ei având simptome de răceală.

Mihai Eşanu şi Andreas Mihaiu sunt accidentaţi şi nu vor intra în calcule pentru următoarele etape. Cei doi “s-au rupt” în meciurile amicale din iarnă. Mihaiu lipseşte câteva săptămâni, în timp ce Eşanu nu va putea reveni pe teren mai devreme de o lună după ce a suferit o fractură la degetul mijlociu.

“Revoluţionarii” Steliano Filip şi Plamen Iliev nu fac nici ei parte din lot. Cei doi jucători se ţin tare pe poziţii şi vor să plece gratis în această iarnă de la echipă. Conducerea exclude această variantă şi până la găsirea unei situaţii, cei doi nu vor mai fi în lot.

Flavius Stoican a declarat la conferinţa de presă premergătoare meciului că şi-a luat gândul de la Filip şi Iliev şi sunt şanse ca cei doi să nu mai prindă lotul echipei în campionat:

“Filip şi Iliev nu vor face parte din lotul pentru meciul de mâine şi nu cred că vor face parte pe mai departe din lotul nostru. Vreau să îmi consum energia pe jucătorii în care eu cred la momentul acesta că pot face treabă la Dinamo.

Am încercat să-i aduc la un nivel la care să meargă mai departe cu Dinamo, dar se pare că nu se poate şi nu mai vreau să îmi consum energia”, a spus Flavius Stoican.

Citește și:

Mănăstirea Agapia, sfințenie și artă în inima naturii

Previous FC Argeș-Dinamo. Echipele probabile și cotele Betano
Next Iuliu Mureșan a anunțat 2 transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *