Problema pe care Negoiță le-a transmis conducătorilor să o rezolve urgent


Ionuț Negoiță este încă patronul lui Dinamo până când se anunță o înțelegere oficială cu Claudiu Florică. Iar el le-a cerut conducătorilor să rezolve urgent trei probleme din lotul echipei.

Mai exact, în lot sunt mai mulți jucători cu salarii mari care sunt trecuți pe linie moartă. Unul dintre ei este Mamoutou N Diaye, care are aproximativ 7.000 de euro salariu la Dinamo, dar se antrenează separat și nu i se va mai da nicio șansă să joace.

Al doilea jucător este Slavko Perovic, fotbalist cu probleme medicale la inimă, care de asemenea, nu are de gând să părăsească de bună voie Dinamo, având în vedere că are un salariu de 8.000 de euro lunar.

Florin Bejan este ultimul fotbalist de care șefii încearcă să scape, fotbalistul era dorit de Bergodi la Voluntari, dar apărătorul a considerat oferta ilfovenilor prea mică pentru el. Nici Bejan nu mai are nicio șansă să mai apere după venirea lui Ante Puljic. Așa că Negoiță le-a transmis clar șefilor să încerce să rezilieze înțelegerile celor doi pentru a nu plăti trei salarii lunar degeaba.

Citește și:

Veste bună pentru ”câini”. Pas important spre o nouă victorie

Previous Veste bună pentru ”câini”. Pas important spre o nouă victorie
Next FOTO Momentul care i-a trezit pe ”câini”. Mesajul jucătorilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *