Problemă mare de ultimă oră la Dinamo


Dinamo duce foarte tare lipsa unui stadion propriu. În timp ce în Ghencea și Giulești s-au putut contrui stadioane moderne, la Dinamo, care putea prinde același tren, nu a fost posibil. Și problemele apar mereu pentru că dinamoviștii joacă mai mereu în deplasare iar acum sunt în imposibilitate de a găsi o variantă viabilă unde să joace cu Farul Constanța!

Inițial, Dinamo și-a dorit să joace pe Arena Națională meciul cu Farul. Însă cel mai mare stadion al țării este închiriat pentru un eveniment, Asia Fest 2023, festivalul care promovează cultura și tradițiile orientale, în week-end-ul 22-24 septembrie.

Astfel, Dinamo a luat în calcul alte 3 variante, arenele din Târgoviște, Ploiești și Voluntari, însă a fost refuzată de fiecare dată. Rămasă fără alternative, Dinamo s-a resemnat cu ideea că va primi vizita Farului pe „Arcul de Triumf”, unde „câinii” ezitau să joace din cauza suprafeței de joc. Se pare însă că echipa lui Ovidiu Burcă nu va putea accesa nici măcar stadionul de lângă Herăstrău.

Motivul? Pentru 26 septembrie, adică 4 zile mai târziu față de Dinamo – Farul, naționala feminină de fotbal a României a închiriat deja „Arcul de Triumf” pentru partida cu Finlanda din Liga Națiunilor.

În acest context, Radio Dinamo 1948 susține că meciul dintre Dinamo și Farul ar putea fi amânat. În aceste ore se poartă discuții, șefii „câinilor” speră să ajungă totuși la un acord cu cei de la „Arcul de Triumf”.

Citește și:

Contraatac: premierul Ciolacu invită Austria să iasă din Schengen și îl atacă virulent pe Karl Nehammer

Previous Dinamo nu se întâlnește cu FCSB
Next Dinamo nu a scăpat de datorii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *