Problemă în lotul „câinilor”. Ce s-a întâmplat


-->
Mijlocașul croat Tomislav Gomelt, 23 de ani, s-a accidentat în derby-ul FCSB – Dinamo 3-3, la glezna stângă, iar durerile persistă și se estimează o pauză mai lungă decât se anticipa, probabil câteva săptămâni, scrie gsp.ro.

Roș-albii sunt într-o pasă bună, Florin Bratu a declarat că este mulțumit de parcurs și de transferuri, o singură problemă are formația în prezent. Care se poate extinde și să devină un caz. „Perla” transferurilor roș-albilor în acest mercato, Tomislav Gomelt, s-a accidentat în Derby și situația e mai serioasă decât se anticipa.

Croatul de 23 de ani a jucat jumătate de oră în partida cu roș-albaștrii, iar spre final a fost călcat de un adversar pe glezna stângă. „Iar din lovitură a călcat strâmb și situația s-a agravat. O să piardă meciul de la Mediaș, după care să vedem cum evoluează situația lui zilele viitoare”, au spus oficialii din Ștefan cel Mare.

„El face pregătire separat, problema e că fotbalistul încă resimte dureri și există temeri că ar putea rata mai multe săptămâni”, au mărturisit coechipierii lui.
Iar dinamoviștii sunt supărați de situație. Și din cauza accidentării, și fiindcă Gomelt a ratat și pregătirea de vară, sosind în urmă cu două săptămâni la București, și fiindcă după primele antrenamente coechipierii croatului i-au transmis lui Bratu că Tomislav va fi unul dintre jucătorii importanți ai formației atunci când va fi apt din punct de vedere fizic. Doar că integrarea mijlocașului va fi mai dificilă decât se anticipa. Gomelt a fost dorința cea mai mare a lui Florin Bratu în perioada de mercato.

Previous Supergol pentru un fost dinamovist. Era considerat un copil de mare viitor la 17 ani
Next Mihai Teja i-a pus gând rău lui Dinamo. Ce a declarat fostul antrenor al "câinilor"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *