Primul transfer ratat


Primul transfer dorit de Flavius Stoican la Dinamo a căzut! FANATIK a aflat că oficialii „câinilor” au renunţat la această mutare din mai multe motive, unul fiind problemele de comportament ale fotbalistului.

Marius Tomozei a fost primul jucător dorit de Flavius Stoican la Dinamo. Fotbalistul legitimat la UTA Arad ar fi putut să părăsească gratis echipa în această iarnă şi a negociat cu “câinii” un eventual transfer.

Din informaţiile FANATIK, mutarea are şanse minime de a se realiza după ce conducătorii dinamovişti l-au analizat pe jucătorul celor de la UTA Arad şi au decis să renunţe din cauza problemelor de comportament.

În plus, Marius Tomozei a fost folosit foarte puţin la UTA Arad în actuala stagiune, doar trei meciuri în campionat şi unul în Cupa României, iar cei de la Dinamo vor să transfere jucători care au evoluat constant în ultima vreme.

Tomozei, apărător care poate juca și în banda stângă, a precizat pentru GSP.ro că are oferte de la patru echipe din Liga 1 și de la două din Liga 2. „Voi lua o decizie săptămâna aceasta”, a spus Tomozei.

Conform GSP, pe lângă formația alb-roșie, și CS Mioveni s-a arătat interesată de serviciile lui Tomozei. În acest sezon, fundașul a bifat doar 4 partide, ultima fiind pe 23 septembie, în Cupa României. După acel meci, antrenorul Laszlo Balint l-a trimis la echipa a doua, acuzând probleme comportamentale și nu l-a reprimit în lot pe Tomozei.

Citește și:

Jucătorii pentru care Mureșan l-a mazilit pe Rednic: lista completă

-->
Previous Cu cine va juca Dinamo meciuri de pregătire+strategia de transferuri
Next Deian Sorescu, spre Polonia?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *