Primul transfer pe care îl vrea Kopic


Dinamo trebuie să își întărească lotul în această iarnă. Primul nume vizat este mijlocașul ofensiv Ronaldo Deaconu (26 de ani). Iar surse din lumea fotbalului susțin că printre principalele ținte ale „câinilor” este mijlocașul de creație Ronaldo Deaconu (26 de ani), care evoluează acum în prima ligă poloneză, la Korona Kielce, club cu care mai are contract până în vara viitoare. El a mai fost dorit în trecut de Zeljko Kopic, actualul tehnician al „câinilor”.

„Decar” la polonezi, unde joacă din sezonul trecut, „Rony” a adunat până acum 46 de meciuri în toate competițiile la Korona Kielce, bifând 7 goluri și 8 pase decisive.

Dinamovist declarat, Ronaldo Deaconu a mai avut câteva ocazii să ajungă la clubul său de suflet, ultima prin 2018, când juca la Chiajna. Dar mutarea a căzut fiindcă cele două cluburi nu au reușit să ajungă la un acord pe suma de transfer. Și, în cele din urmă, Ronaldo a ajuns la croații de la HNK Gorica.

Iar în cantonamentul din vara lui 2019, care a avut loc în Polonia, Gorica a primit o ofertă pentru Deaconu de la FC Pafos, care se pregătea tot acolo. Iar la greci antrenor era chiar Zeljko Kopic, croatul care a preluat-o de curând pe Dinamo.

Cu acceptul lui Gorica, Rony a făcut atunci toată perioada de pregătire sub comanda lui Kopic, care a vrut să-l transfere. FC Pafos a făcut o ofertă pentru mijlocașul român, dar cei de la Sepsi, care îl urmăreau și ei, s-au mișcat mai repede și l-au suflat elenilor.

Acum, Deaconu pare aproape să lucreze iar, de această dată oficial, sub comanda lui Kopic. Rămâne însă de văzut ce-i va putea oferi Dinamo unui jucător care la Korona Kielce are un salariu de 20.000 de euro, scrie gsp.ro.

Citește și:

Simona Halep a părăsit România. Unde a ales să trăiască

Previous Transferuri la Dinamo
Next Neînvinși, dar eliminați. Adio, Cupă!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *